Behandlingar

Vi på Spa´t i Västervik är proffs på det vi gör. Vi har sett alla möjliga hudtyper och inga frågor är för oss främmande. Vi har även ett brett behandlingsprogram för kroppsvård både i förebyggande och behandlande syfte. Vår målsättning är att du som besökare ska få en avkopplande och skön stund.

Hudvård

Ta hand om din hud! Vi vet vad DU behöver för hålla din hy frisk och välmående. Vi erbjuder t.ex. Ansiktbehandling Compact och traditionella behandlingar.

Se behandlingar

Kroppsvård

Din kropp är viktig så ta hand om den! Utnyttja någon av våra behandlingar efter en hård arbetsdag, t.ex. Chokladmassage, Alginpackning & kurbad eller en spa-pedikyr.

Se behandlingar

Erbjudande

Väljer du ett presentkort får den som erhåller gåvan valmöjlighet att välja bland våra produkter eller behandlingsmeny.
Kolla in våra priser!

Köp

Chokladbehandlingar

Chokladbehandlingar

Redan för hundra år sedan visste mayafolket om de välgörande egenskaperna hos kakao och använde det till drinkar (xocoatl) som de bara konsumerade vid speciella tillfällen. Så snart kakao kom till Europa blev det populärt, där användes det som energigivande dryck och blev en favorit i både matlagning och konfektyr.

Studier har visat att kakao ger många fördelar som exempelvis spänstgivande, utrensande och fuktgivande effekter. Kakaon har även känd effekt för att stimulera endorfinproduktion.

Se behandlingar

Produkter

Hos oss använder vi produkter från bl.a. Bioline och Pürminerals. Nedan hittar du ett urval av vad vi kan erbjuda!

Bioline

I vår butik erbjuder vi Bioline framställt av naturliga råvaror.
Bioline är en italiensk hudvårdsserie av hög kvalitet designad för dig och din livsstil. Biolines vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt sätt vill se resultat på din hud.

Upplev Biolines exklusiva behandlingar och produkter för ansikte och kropp med personliga lösningar för just din hudtyp och dina behov.

Unna dig det bästa inom hudvård.

Pürminerals

Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Pürminerals innehåller den absolut högsta kvalitén på mikroniserade mineraler. Vi vet ju redan hur fantastiskt bra mineraler är för alla hudtyper och hudtillstånd, men Pürminerals är mer än så!

Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är detta både hudvård och makeup! Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-aging teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att reducera och motverka ålderstecken.

Vi bygger just nu en ny hemsida och har därför tillfälligt inaktiverat webbshopen. Välkommen tillbaka i slutet av september!