NBE Deep Skin

NBE Deep Skin är en djuprengörande micropeeling som är en slipning av din hud. Den följs av en djupgående inslussning av aktiva ingredienser så som tex. hyaluronsyra som har en fillers-liknande effekt på huden. Resultatet blir en strålande ren hy med garanterad ny lyster och mindre rynkor.

En ansiktsbehandling som vi utför med den absolut senaste utrustningen – NBE Deep Skin.

NBE Deep Skin är en maskin som gör att microkanaler skapas i huden och på så sätt gå till botten med olika hudproblem snabbare.
Med hjälp av apparaten suddar man bort döda hudceller och huden får en fin lyster.

Tillägg valfri ansiktbehandling: Delar ur Deep Skin-behandlingen.
Infuser 650kr - 20 min
Ablator 550 kr - 20 min
Corrector 450 kr - 20 min lokalt
Ablator & infuser 1250 kr - 40 min

Informationsguide

Ablatorn är ett specialtillverkat verktyg som ger en lätt micropeeling och avlägsnar döda hudceller. Huden får nytt liv och en fantastisk lyster samt förbereder huden inför kommande steg i behandlingen.

Med applikatorn Infuser punktbehandlas huden då det skapas små microkanaler i huden som med anpassat serum slussas ner och ger en mycket djupgående filler-effekt för huden.

Ytterligare ett specialtillverkat verktyg, Corrector, används som infusorn med då huden behöver finputsas i detalj som till exempel på linjer/rynkor och pigmentfläckar.

Vi bygger just nu en ny hemsida och har därför tillfälligt inaktiverat webbshopen. Välkommen tillbaka i slutet av september!